бг | en

За нас


Лято 2016 стартира с нов комплекс от заведения на черноморския бряг – Amaya Beach. Култовото място ще съчетава ресторант, дневен и нощен бийчклуб, детски кът за най-малките посетители, градина сред природата, плаж, волейболно игрище и паркинг.

Amaya Beach се намира в бургаския квартал Крайморие - на 10 км от центъра на областния град и на 20 км северно от Созопол. Разположен е в гориста местност на брега на морето и е свързан с плажната ивица. Разгърнатият на 4000 кв. м комплекс, заобиколен от зеленина и море, ще ви впечатли с модерния си дизайн, изискана интернационална кухня, разнообразни коктейли и стилна музика. Към неповторимата живописна и романтична атмосфера се вписва спиращата дъха гледка от южната дъга на Бургаския залив с красивите изгреви и залези на Черно море.

Културният афиш на Amaya beach е наситен с различни прояви на артисти от България и чужбина. Художници, поети, певци, музиканти, танцьори и уникални български обичаи са част от изненадите, включени в богатата програма през туристическия сезон.

„Желанието ни е Amaya Beach да привлече интереса на клиенти от различни възрасти и националности не само с разчупен интериор и уникално местоположение, кухня, напитки и перфектно обслужване, но и с качествен културен продукт, който все по-рядко може да се види по Черноморието. Голям е апетитът към духовната храна в последните години, поради липсата на предлагане и алтернативни решения за нейното представяне. Това ни мотивира да включим в нашата програма за Туристически сезон‘16 не само популярни R&B, Hip-hop и House изпълнители, но и творци, които ще докоснат клиентите с афинитет към изкуствата и автентичните български обичаи.“, вълнуват се собствениците на комплекса.

Ресторантът на Amaya свързва няколко зали и разполага с близо 400 места - парк-градина, открита и закрита част и тераса, която се намира буквално до морските вълни и разкрива невероятни пейзажи. За частни партита и компании, търсещи уединие, ресторантът осигурява самостоятелна зала. Разнообразното кулинарно меню и богатата гама от различни вина и напитки на достъпни цени ще очароват и най-претенциозните клиенти. Присъстват средиземноморски и черноморски рибни специалитети, българска кухня, барбекю-изкушения приготвени на жар, детско меню и вкусни десерти. Доброто настроение е съпроводено от музикалния бенд на заведението.

Любителите на слънчевия загар, хубавата музика, охладените коктейли и дневните партита ще се почувстват на точното място. Бийчклубът на Amaya предлага 200 лежащи места, разполага с басейн със солена вода и е свързан с мекия златист пясък на крайморския плаж.

Откриването на комлекс Amaya е заявка за нов притегателен център на нощния живот в Бургас и Южното Черноморие. Нощният клуб на Amaya е гарант за изискана обстановка, интригуваща атмосфера, перфектно обслужване, атрактивни цени, отбрана музика и звездно присъствие на изпълнители и диджеи от България и чужбина. Клубът е с над 500 места, а за клиентите на комплекса е осигурен паркинг на 3000 кв. м за около 140 автомобила.

„На 17 юни участие ще има Любо Киров и DJs Andrew и C Fusion, а на 1 юли – Графа.“, разкриват част от програмата, която са подготвили собствениците на Amaya Beach. Незабравимите емоции на Лято 2016 ще започнат с официалното откриване на комплекс Amaya beach в началото на юни.